Attributes is gelijk aan de naam van ons bedrijf. Attributes of attributen, zijn eigenschappen van producten. We zijn gespecialiseerd in het organiseren van uw produkt gegevens, zodat uw klant ze gemakkelijk kan vinden. Eenmaal goed georganiseerd, is de data ook geschikt om te zoeken, filteren, of gebruiken voor configuratoren of webshops.
Op veel sites worden bezoekers getrakteerd op merknamen. Kan heel goed zijn, dat de bezoeker nog nooit van de merknamen heeft gehoord. Dan zul je dus de klanten meer op eigenschappen moeten zien vast te houden. Zodat ze herkenning vinden in dat wat ze zoeken. Als mensen op uw site zelf moeten gaan uitzoeken van hoe of wat, zijn ze snel vertrokken. Hoe krijg ik het nu zo georganiseerd, dat uw website bezoekers niet hoeven te zoeken, maar op eenvoudig wijze de juiste producten vinden.

Attributes

Eigenschappen kunnen filterbaar zijn. Het kunnen foto’s zijn, maar het kunnen ook gerelateerde producten zijn. Sommige eigenschappen zijn nog vrij te kiezen. denk aan bijvoorbeeld schoenmaat of grootte van T-shirt.

Als je producten in je assortiment goed georganiseerd zijn, kun je er goed op filteren en zoeken. Je kunt het dan ook online gebruiken, zodat klanten de mogelijkheid krijgen zelf te zoeken.

Tevens is van belang, dat je asortiment compleet is. Je richt het zo in, dat je niet telkens een artikelnummer hoeft toe te voegen wanneer een klant naar dat product vraagt. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar artikelinformatie, prijsinformatie, kortingsstaffels, maar alles staat gewoon  up-to-date in je automatiserings systeem. Daarmee ben je veel slagvaardiger naar je klanten en verspil je veel minder tijd aan zaken, die je niet betaald krijgt.